Zakelijke pakketten

*Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW, eventuele reiskosten, de tijd die ik besteed aan het plan uitwerken, (mail)contact, en eventuele verdere begeleiding na het traject.

 

 

Zakelijk
budgetcoaching

Ook voor binnen uw bedrijf

NF Budgetcoaching biedt bedrijven, gemeentes en schuldhulpverleningsinstanties hulp en kennis aan om medewerkers en particulieren uit de schulden te houden.

Denk hierbij aan (beginnende) schulden, zoals bij huurachterstand, alimentatieverplichtingen of in gevallen van ontslag of verlies van een partner. NF Budgetcoaching begeleidt hen naar financiële zekerheid. 

Voor bedrijven is het van belang om zicht te houden op eventuele beginnende financiële problemen van medewerkers. Die kunnen immers vaak stress en spanningen tot gevolg hebben, waar ook de kwaliteit van het werk onder lijdt. NF Budgetcoaching kan bedrijven helpen om betreffende medewerkers te coachen, waardoor zij hun financiële situatie weer op orde krijgen en weer goed kunnen functioneren.

Wilt u meer informatie over wat ik voor u kan betekenen in uw bedrijf?

l

Advies op maat

Krijg verhelderende inzichten over uw bedrijf en wat eventueel verbeterd kan worden. Onder andere:

 

  • Cashflow berekening
  • Planning
  • Coaching medewerkers
  • Workshops
U

Heldere aanpak

Na een gratis intakegesprek met mij geef ik duidelijk en helder aan hoe ik het verder ga aanpakken. Je komt niet voor verrassingen te staan.

 

 

w

Nazorg

Nadat je een traject bij mij hebt gevolgd, is er altijd nog (gratis) ondersteuning mogelijk indien er nog vragen/onduidelijkheden zijn.

Vraag jouw eerste gratis oriëntatie gesprek aan

met nikita fierli

– jouw budgetcoach