Groepstraject

Leren Budgetteren voor ambitieuze vrouwen

Wil jij:

k

Overzicht

Leren een perfect overzicht te maken wat betreft jouw inkomsten-en uitgaven? Met tips & tricks waardoor dit elke maand kan?

(be)Spaar Overzicht

Een goed overzicht ontvangen die jou precies laat zien hoeveel je waar aan uitgeeft en waar je op kunt gaan besparen?

 

Begroting

Een maand-jaarbegroting perfect opstellen?

Vaste Lasten

Structureel besparen op jouw vaste en variabele lasten?

Actie

Écht actie ondernemen en nu eens alles goed gaan bijhouden en de voordelen daarvan ondervinden?

 

Exclusieve Tips

Exclusieve tips van mij om jou daarbij te gaan begeleiden?

Over mij

Hi, ik ben Nikita, jouw persoonlijke budgetcoach die jou meer financiële vrijheid wilt bezorgen!

1,5 jaar geleden ben ik dit bedrijf gestart uit een passie die van jongs af aan al is ontstaan. Ik telde altijd mijn geld, hoeveel houd ik over om een lekker snoepje of koekje te kopen, was de vraag ik die ik mezelf vaak stelde, haha ?.
Ik houd van eten!

Toen ik opgroeide en uiteindelijk volwassen werd, dacht ik; het lijkt mij super leuk om mensen te gaan helpen voor zichzelf meer financiële vrijheid te creëren, te gaan voorkomen dat ze schulden gaan krijgen, meer te leren besparen én een spaarplan op te zetten.

Mijn verhaal

Zelf heb ik een aantal jaren geleden ook gestruggled met mijn administratie. Ik ging uit elkaar met mijn vriend destijds en kwam alleen te zitten in een huurwoning van €760,00 exclusief gas, water en licht. Dat is best wel een zware tijd geweest achteraf gezien. Ik moest letterlijk van €30,00 in de week boodschappen doen, heb maar één keer in dat jaar een shirtje gekocht en moest daardoor vaak sociale gelegenheden afzeggen. Super jammer en best pijnlijk soms.

In die tijd heb ik heel erg gemerkt dat het bijhouden van mijn administratie écht key was bij het voorkomen van betalingsachterstanden. Ik hield elke maand een Excel bestand bij waar ik mijn inkomsten- en uitgaven in noteerde. Ook zei ik veel abonnementen op (sommige met pijn in mijn hart, maar het was nodig), en at vaak bij familie.

Ik durf nu wel écht te zeggen: als ik dat allemaal níet had gedaan, had ik zeker betalingsachterstanden gecreëerd. Daarom leer ik mijn klanten ook altijd als eerste een overzicht te maken. Soms is dat lastig, omdat klanten vaak niet weten waar zij precies moeten beginnen, in het overzicht moeten zetten, ook met het oog op onverwachte uitgaven, vakanties etc.

Kortom: het is super belangrijk om te budgetteren. Puur het bijhouden van jouw inkomsten- en uitgaven. Dat is de eerste stap. Daarna kun je pas gaan bekijken waar je op kunt gaan besparen.

Ik haal super veel energie uit het begeleiden van mensen die dit nog niet (of deels) op orde hebben. Daarom heb ik dus ook deze workshop opgezet. Voor een klein prijsje mag je erbij zijn, omdat ik je graag alle ins- en outs wil leren over budgetteren, het belang daarvan, hoe je dat precies doet (zodat je het thuis helemaal zelf kunt), en hoe je een besparingsplan maakt.

Er komt ook zeker een stukje mindset aan de orde en bij kijken;

Door middel van inspirerende voorbeelden en tips help ik je echt na te denken waar je gelukkig van wordt. En die bewuste keuzes werken dus ook door in je financiële beslissingen waardoor financiële veerkracht ontstaat. Het gaat er namelijk niet om dat je zo rijk mogelijk wordt, het gaat er om dat je rijkelijk leeft door jezelf te zijn en je financiële beslissingen daar een bewuste keuze in te laten zijn.

Ben jij er ook gezellig bij?

Q

Dus wil jij nooit meer

  • Onrust ervaren met betrekking op jouw administratie
  • Zenuwachtig worden van (onbetaalde) rekeningen en post
  • Te veel betalen aan jouw vaste en variabele lasten
  • Aan het einde van je geld een stukje maand overhouden
R

Maar je wilt juist wél

  • Met een gerust hart geld sparen en makkelijk besparen
  • Inzicht dóór het hebben van overzicht
  • De juiste keuzes leren maken wat betreft besparingen
  • Precies weten wat je kunt missen zodat je eindelijk meer kunt kan gaan sparen voor bijvoorbeeld een lekkere vakantie
  • Overzicht creëren en daardoor een andere mindset krijgen over geld en besparingen

Klantreview!

 

Ik wil graag een mooie review delen met je van een klant die bij mij een coaching traject heeft gevolgd

Ik heb het Spaarplanpakket bij Nikita afgenomen omdat ik een probleem had met prioriteren en effectieve doelen stellen als het ging om sparen. Ik heb geen problemen gehad met het bijhouden van mijn rekeningen, omdat ik altijd binnen mijn grenzen bleef. Alleen had ik geen idee hoe ik op grote bedragen kon komen of wat het meest handig was. Wat als een luxe probleem voor sommigen kan klinken was een struikelblok voor mij.

Om even metaforisch te zijn: Ik dacht een kant-en-klare ‘maaltijd’ te krijgen bij dit pakket. Uiteindelijk was het echt een leerproces in het koken. Ik dacht dat Nikita een spaarplan aan mij zou geven en dat het daarna klaar was.

Na mijn traject met Nikita heb ik niet alleen leren sparen maar juist leren budgetteren. Bereid jezelf wel voor op een beetje huiswerk maar uiteindelijk heb ik veel meer grip op mijn eigen geld gekregen.

Mocht je hulp nodig hebben, is Nikita ongetwijfeld een aanrader! Haar service is persoonlijk, inhoudelijk sterk en ze denkt erg mee. Het is nu ongeveer een maand na het traject en ik heb nooit zo sterk in mijn schoenen gestaan! Dankjewel Nikita!

Deze workshop is dus óók geschikt voor ondernemers. Want misschien ben jij er daar wel één van en je denkt; zou dit ook voor mij wat kunnen zijn? Ja zeker. Want als ondernemer wil je toch juist rust ervaren en jezelf juist richten op de leukere werkzaamheden?

Ik kan je vertellen. Budgetteren duurt echt maar maximaal een half uurtje per maand. Als je het eenmaal in de vingers hebt, vraag het mijn klanten maar  ?  . Wat je daar uit kunt halen is zó waardevol. 

De rest van de maand rust, vooruit plannen en je nooit meer zorgen maken over geld.

De investering die jij in jezelf doet is deze week maar €129,95 incl. BTW. in plaats van €149,95 incl. BTW. Deze investering heb je, als jij actie onderneemt, na deze workshop snel terugverdiend. Gegarandeerd. Als dat niet zo is; niet goed, geld terug. Zo zeker ben ik van mijn zaak ?  .

WAT JE LEERT TIJDENS DEZE WORKSHOP

l

Hoe goed jouw inkomsten- en uitgaven in kaart te brengen en bij te houden

U

Op welke manier je dit het beste kunt doen

Besparen op jouw vaste én variabele lasten met een aantal slimme tips en tricks die ik met je ga delen

Een maand-en jaar begroting te maken, waardoor je inzicht krijgt in onder andere dure én goedkope maanden en hoe je het beste kunt inspelen daarop

P.S. er zijn slechts 8 plekken beschikbaar. Dit omdat ik je persoonlijke aandacht wil geven en niet het gevoel dat je een nummertje bent. Dat ben je namelijk zeker niet voor mij. Dus mocht je erbij willen zijn, is dit jouw kans. Grijp ‘m met beide handen. Want financiële vrijheid, dat wil jij toch ook?

Wees er dus snel bij!

in deze workshop krijg jij:

√ 4 uur lang begeleiding van mij. Je leert van A tot Z Budgetteren. Bij thuiskomst kun jij dit helemaal zelf, en weet je precies waar jij op kunt besparen. Je hebt een actieplan en kunt daar meteen mee aan de slag

√ De mogelijkheid om een 1-op-1 coaching traject met mij aan te vragen met 20%! korting mocht jij verdere begeleiding nodig hebben

√ De PowerPoint presentatie die ik maak voor de workshop, zodat jij hem thuis helemaal kunt nalezen als jij je geheugen wilt opfrissen

√ 20% korting op toekomstige (online) cursussen, webinars en workshops

√ Een zelfgemaakt gemakkelijk Excel bestand waar je jouw inkomsten- en uitgaven mee kunt bijhouden

√ Uiteraard koffie, thee en wat lekkers ?

Na afloop ga jij helemaal zelfverzekerd weg en bij thuiskomst kun jij gelijk aan de slag. Ook ben ik daarna nog een week lang GRATIS beschikbaar via WhatsApp/e-mail om jouw vragen te stellen over de workshop mocht je deze hebben.

BONUS

Als je bij de workshop aanwezig bent krijg jij extra van mij

√  20% korting op mijn 1-op-1 trajecten, workshops, online cursussen én webinars

√  Je maakt kans om een gratis coaching sessie te winnen t.w.v. €70 waarin je persoonlijk advies en begeleiding krijgt

√  Je krijgt gratis toegang tot mijn besloten Facebook groep

√  In de toekomst krijg jij als eerste een mailtje als ik weer een leuke workshop ga houden of cursussen ga geven (dat zit er zeker aan de komen!)

F.A.Q.

Wat is de investering voor deze workshop?

Slechts €129,95 excl. BTW. Dit is een early bird prijs die alleen twee weken geldt. Daarna gaat de workshop voor €149,95 excl. btw in de verkoop. Dit omdat jij super veel waarde van mij krijgt en ik daar ook al mijn energie in ga stoppen. Niet goed = geld terug garantie. Je hebt de investering vaak binnen een maand al terugverdiend. Puur door te Budgetteren en te gaan besparen.

Ik zit een beetje krap bij kas. Kan ik de investering ook in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je mag de €129,95 in 2 of 3 termijnen betalen. Dus dat zou voor 2 termijnen €64,98 per maand  betekenen en voor 3 termijnen €43,32 per maand. 

Wat zit er allemaal inbegrepen op de dag van de workshop?

Yes, goede vraag. Je krijgt dus 4 uur lang (van 10:00 tot 14:00, met uitloop tot maximaal 15:00) begeleiding van mij, een uitgebreid Excel bestand en de PowerPoint presentatie die ik aan je presenteer in de workshop zelf, per e-mail gestuurd. Koffie, thee en snacks zijn ook inclusief bij de prijs. Uiteraard. Ik houd van eten. En thee, heel veel thee ?.

Ik weet niet of ik deze stap nu al wil nemen i.v.m. tijdtekort, komt deze workshop vaker?
  • In principe wel. Alleen weet ik nog niet wanneer. Mijn bedrijf is flink aan het groeien en ik wil wel alle tijd en energie in een Workshop steken zodat jij er écht wat van gaat leren en er wat mee kan doen. Dus het zou zomaar kunnen zijn dat de workshop volgend jaar pas weer wordt gehouden.

Ik houd mijn administratie al bij en bespaar al best veel, is deze workshop dan wel wat voor mij?

Ja, zeker. Wij komen met een groep van 8 personen bijeen en je kunt altijd wat van elkaar leren. Dus wil jij meer komen te weten over hoe je nóg meer kunt gaan besparen en hoe je nóg beter jouw administratie kunt gaan bijhouden, raad ik je zeker aan om mee te doen.

Ik ben niet zomaar een budgetcoach. Ik duik écht in jouw situatie met nieuwsgierigheid en passie en help jou mentaal door het traject heen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en precies weet wat je aan mij hebt. Ik ben heel eerlijk naar jou toe, dit om jou te motiveren en veel te gaan leren!

Hoe lang duurt de workshop, en ben ik thuis lang bezig om alles te ordenen?

De workshop duurt maar liefst 4 tot 5 uur. Hierbij krijg jij alle handvatten van mij om een goede administratie op te zetten en weet je daarna precies wat je moet doen om nog meer te gaan besparen. In de workshop zelf gaan we het Excel bestand invullen onder begeleiding. Ook bekijken we waar jij op kunt besparen. Je hoeft thuis alleen nog eventueel abonnementen op te zeggen, met instanties contact op te nemen en 1x per maand dit Excel bestand bij te houden. Maximaal 1 uurtje per maand. Ik beloof het.

Is er in deze workshop ruimte voor 1-op-1 begeleiding?

Zeker weten. Daarom houd ik een workshop van maximaal 8 mensen zodat ik echt aan iedereen persoonlijke aandacht kan besteden.

Op welke locatie is deze workshop, en is deze makkelijk te bereiken?

Deze workshop vindt plaats bij Suits&Sundays in Utrecht (lekker in het midden van het land, zodat het niet te lang reizen is voor iedereen). Het openbaar vervoer in Utrecht is goed geregeld. Utrecht Centraal ligt eigenlijk al in de stad en is vaak alles op loopafstand. Anders kun je vanaf het station de bus pakken. Het adres van de locatie zal ik mailen als jij je hebt ingeschreven. Deze locatie ligt ongeveer op 10 minuten lopen vanaf het station Utrecht Centraal.

Geef je op, of stel een vraag