Ontdek hoe ik je kan helpen in een gratis eerste gesprek:

o Wat je tegenhoudt om een goede financiële administratie bij te houden

o Hoe jij meer zou kunnen (be)sparen

o Hoe jij (passief) inkomen kunt krijgen en wat de mogelijkheden voor jou daarin zijn

o Wat je precies kunt doen om weer ruimte in je hoofd te krijgen voor andere zaken

Kortom: vrijblijvend advies passend bij jouw huidige situatie!

Wat mijn klanten zeggen

Om te alle tijden de privacy van mijn klanten te waarborgen heb ik ervoor gekozen niet de officiële naam van de klant te gebruiken.

Als onverzekerde ZZP’er kwam ik in een burn out terecht en moest ik stoppen met werken. Nikita heeft voor mij uitgezocht waar ik passende financiële hulp kon krijgen en zo kwam ik bij de gemeente uit voor de specifieke uitkering. Daarnaast heeft ze mij geholpen om alle in- en uitgaven goed op een rijtje te zetten aangezien ik door mijn siutatie door de bomen het bos niet meer kon zien. Nikita heeft me daarmee rust in mijn hoofd gegeven, bedankt voor je hulp!

Ilona

28 jaar, ZZP-er

Ik heb bij Nikita het spaarplanpakket afgenomen. Ik spaarde al wel, maar nog niet voor specifieke doelen, waardoor ik geen overzicht had en ook niet wist hoeveel ik precies moest sparen.

Door het traject bij Nikita heb ik geleerd hoe ik het beste kan sparen en ook hoeveel ik moet sparen om mijn doelen te behalen. Zij heeft een spaarplan gemaakt per doel waardoor ik duidelijk overzicht heb gekregen. Ook heeft zij een lijstje gemaakt met goede tips waardoor ik veel gemakkelijker kan gaan sparen en het ook leuker wordt. Ik kan lekker aan de slag!

Leuke bijkomstigheid: ik kan meer sparen dan dat ik dacht! Super bedankt Nikita voor dit inzicht en je goede hulp.

Tom

30 jaar

Eigenlijk kwam ik bij Nikita terecht omdat ik een specifieke financiële vraag had. Ik heb dus geen pakket afgenomen maar zij heeft mij advies op  maat gegeven waardoor alles duidelijk werd. Mijn vraag had te maken met beleggen. Nikita heeft een lijstje gemaakt met voor- en nadelen en heeft alles duidelijk aan mij uitgelegd en mij van A tot Z geholpen met het gaan beleggen. Daarnaast is zij altijd bereikbaar voor vragen (ook na het traject) dus dat vind ik superfijn. Thanks!

Emma

42 jaar

Ik houd altijd al goed mijn eigen vaste lasten bij, maar ik raakte soms toch het overzicht kwijt naarmate de maand vorderde.

Dankzij het Excel bestand dat ik van Nikita heb gekregen is het een stuk makkelijker geworden om alles bij te houden en heb ik meer overzicht in mijn inkomsten- en uitgaven. 

Ik ben er super blij mee! Dank!

Marloes

24 jaar