gratis e-book

t.w.v. € 39,00

Wil je ook meer inzicht in je financiën zodat je geld gaat overhouden aan het einde van de maand?

Ontdek wat er beter kan in jouw financiële huishouding.

Ontvang een (gratis!) exclusief template die ik zelf gebruik om elke maand mijn inkomsten en uitgaven in kaart te brengen.

Krijg 10 gratis tips & tricks die voor mij werken om mijn administratie op orde te krijgen.

Ontdek bij welke instanties je moet zijn die je perfect kunnen helpen met je financiën.

Krijg inzicht in jouw financiële situatie, waardoor deze met mijn kennis én jouw inzet opgelost kan worden.

Ontdek hoe jij meer kunt (be)sparen met een aantal simpele tips en tricks.

Wat mijn klanten zeggen

Om te alle tijden de privacy van mijn klanten te waarborgen heb ik ervoor gekozen niet de officiële naam van de klant te gebruiken.

Als onverzekerde ZZP’er kwam ik in een burn out terecht en moest ik stoppen met werken. Nikita heeft voor mij uitgezocht waar ik passende financiële hulp kon krijgen en zo kwam ik bij de gemeente uit voor de specifieke uitkering. Daarnaast heeft ze mij geholpen om alle in- en uitgaven goed op een rijtje te zetten aangezien ik door mijn siutatie door de bomen het bos niet meer kon zien. Nikita heeft me daarmee rust in mijn hoofd gegeven, bedankt voor je hulp!

Ilona

28 jaar, ZZP-er

Ik heb bij Nikita het spaarplanpakket afgenomen. Ik spaarde al wel, maar nog niet voor specifieke doelen, waardoor ik geen overzicht had en ook niet wist hoeveel ik precies moest sparen.

Door het traject bij Nikita heb ik geleerd hoe ik het beste kan sparen en ook hoeveel ik moet sparen om mijn doelen te behalen. Zij heeft een spaarplan gemaakt per doel waardoor ik duidelijk overzicht heb gekregen. Ook heeft zij een lijstje gemaakt met goede tips waardoor ik veel gemakkelijker kan gaan sparen en het ook leuker wordt. Ik kan lekker aan de slag!

Leuke bijkomstigheid: ik kan meer sparen dan dat ik dacht! Super bedankt Nikita voor dit inzicht en je goede hulp!

Tom

30 jaar

Ik houd altijd al goed mijn eigen vaste lasten bij, maar ik raakte soms toch het overzicht kwijt naarmate de maand vorderde.

Dankzij het Excel bestand dat ik van Nikita heb gekregen is het een stuk makkelijker geworden om alles bij te houden en heb ik meer overzicht in mijn inkomsten- en uitgaven. 

Ik ben er super blij mee! Dank!

Marloes

24 jaar

Eigenlijk kwam ik bij Nikita terecht omdat ik een specifieke financiële vraag had. Ik heb dus geen pakket afgenomen maar zij heeft mij advies op  maat gegeven waardoor alles duidelijk werd. Mijn vraag had te maken met beleggen. Nikita heeft een lijstje gemaakt met voor- en nadelen en heeft alles duidelijk aan mij uitgelegd en mij van A tot Z geholpen met het gaan beleggen. Daarnaast is zij altijd bereikbaar voor vragen (ook na het traject) dus dat vind ik superfijn. Thanks!

Emma

42 jaar

Ik heb het Spaarplanpakket bij Nikita afgenomen omdat ik een probleem had met prioriteren en effectieve doelen stellen als het ging om sparen. Ik heb geen problemen gehad met het bijhouden van mijn rekeningen, omdat ik altijd binnen mijn grenzen bleef. Alleen had ik geen idee hoe ik op grote bedragen kon komen of wat het meest handig was. Wat als een luxe probleem voor sommigen kan klinken was een struikelblok voor mij.

Om even metaforisch te zijn: Ik dacht een kant-en-klare ‘maaltijd’ te krijgen bij dit pakket. Uiteindelijk was het echt een leerproces in het koken. Ik dacht dat Nikita een spaarplan aan mij zou geven en dat het daarna klaar was.

Na mijn traject met Nikita heb ik niet alleen leren sparen maar juist leren budgetteren. Bereid jezelf wel voor op een beetje huiswerk maar uiteindelijk heb ik veel meer grip op mijn eigen geld gekregen.

Mocht je hulp nodig hebben, is Nikita ongetwijfeld een aanrader! Haar service is persoonlijk, inhoudelijk sterk en ze denkt erg mee. Het is nu ongeveer een maand na het traject en ik heb nooit zo sterk in mijn schoenen gestaan! Dankjewel Nikita!

Chris

28 jaar

Hulp bij jouw financiËn?

Herken jij een of meer van de volgende situaties?

Je hebt weinig tijd voor jouw administratie door een drukke baan en/of het onderhouden van jouw gezin, je ligt in een scheiding, je hebt je baan verloren of je gaat achteruit in inkomsten,  je bent je huis aan het verkopen en hebt geen idee wat daar allemaal bij komt kijken, je ziet de voordelen niet van het bijhouden van een goede administratie, je bent nog jong en hebt geen zin om je te verdiepen in jouw administratie..

Het zijn allemaal situaties waar je vroeg of laat in je leven tegen aan gaat lopen of waar je misschien al tegen aan bent gelopen, wat wellicht zelfs buiten jouw macht om gebeurd. Daardoor kan jouw financiele administratie bijhouden lastig zijn. Sparen en besparen wordt dan moeilijk om te gaan doen.

Hoe vervelend dit allemaal is, en wat voor eventuele last dit bij je kan creëren, met een goed lopende, geordende administratie, een duidelijk (be)spaarplan en wat trucjes kun jij veel meer financiele vrijheid gaan ervaren en dus (meer) geld overhouden!

Maar wie ben ik?

Mijn naam is Nikita Fierli, eigenaar van NF Budgetcoaching. Ik help jou bij al jouw financiële vraagstukken. Ik bekijk jouw financiële situatie en geef jou handvaten waardoor jij financieel kunt gaan groeien. Ik spit door jouw administratie en zoek naar elke opening om te besparen en sparen. Ook zorg ik ervoor dat als jij dat nog niet hebt, een perfect lopende administratie krijgt waardoor je overzicht creëert. 

Waarom kan mijn gratis e-book en challenge jou helpen?

Met mijn gratis E-book en daarbij een 5 daagse challenge geef ik jou tools om jouw administratie op orde te krijgen, geld over te houden, besparen en sparen, (beginnende) schulden te voorkomen en daarmee meer rust in het hoofd te krijgen om weer van de dingen te genieten waar je naar verlangt. Zoals een heerlijke vakantie ;).

Dus.. wat houdt jou nog tegen?

weg met de chaos en weer ruimte om te genieten

 

Direct beginnen met jouw administratie te ordenen en een beeld te krijgen hoe jij er financieel voor staat?

Direct stappen maken om te gaan besparen en te sparen?

Klik hier en ontvang waardevolle tips en tricks om stap voor stap financiële vrijheid te creëren!